quaestor károsultak

quaestor

quaestor

Quaestor csalók Fúj !

2015. március 17. - Quaestor csaló

Kit érdekel az Eto és a focisták?

Leszarjuk.

Adják vissza a kisemberek pénzét.

Nem arra van a kötény hogy luxusautókat vegyenek belőle a tehetségtelen hobbifocistáknak. Járjanak villamossal.

A Questor minden tulajdonát az utolsó fillérig el kell adni , az össze vezető vagyonát szintén elvenni és 20 év minimális börtönre kell őket ítélni. Ez a minimum. Ugyanis ez rosszabb mint egy bankrablás harisnyával a fejen. Ott nem lopnak el tizedennyi pénzt sem.

A nyugdíjasok megtakarított pénzén focizgatnak és luxusautóikat mutogatják a semmirekellők. Audi A6-ossal kell járni valóban? Nem először focizni kéne megtanulni legalább közepes szinten ?

quaestor.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://quaestor.blog.hu/api/trackback/id/tr947278431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSENDES 2015.03.19. 16:27:41

"Nem arra van a kötény hogy luxusautókat vegyenek belőle a tehetségtelen hobbifocistáknak. Járjanak villamossal."

A luxus-autókat a tehetségtelen focistáknak az AUDI nyújtotta, akik azonnal kiszálltak a szponzorálásból, mert nem szeretnének olyan társasággal szponzori egyezményben részt venni, amelyik a KEMÉNYEN DOLGOZÓ KISEMBEREK (nem PC megfogalmazás, ezért ezt hagyjuk, mondjuk/írjuk inkább azt,, ez a tényhez is jobban közelít, a becsületesen dolgozó, és minden fillért élére rakó= takarékos emberek) pénzét elveszik (meglovasítják): Hallod-e Habony Árpád Űr (nem tévedés)? Hogy mi ennek a rezgése?

CSENDES 2015.03.19. 16:38:15

@CSENDES: Miért nem tudok hozzászólni?
süti beállítások módosítása